Павленчик НаталіяРадзімовська ОльгаPavlenchyk NataliiaRadzimovska OlhaКафедра економіки та менеджменту2025-02-262025-02-262024Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : методичні вказівки до проведення семінарських занять, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Павленчик Н. Ф., Радзімовська О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 7 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38492otherділовий етикет та корпоративна культурасемінарські заняттябакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра економіки та менеджментуКурс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : методичні вказівки до проведення семінарських занять, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other