Коротка, ЮліяПасічний, ВасильKorotka, YuliiaPasichnyi, Vasyl2023-06-232023-06-232023-05-18Коротка Ю. Використання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеків / Юлія Коротка, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 293–295.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34129Мета роботи. Провести аналіз функціонально-технологічних завдань спецій та прянощів при розробленні нових смакоароматичних композицій для м'ясних снеків. The goal of the work. To conduct an analysis of the functional and technological tasks of spices and seasonings in the development of new taste-aromatic compositions for meat snacks.ukпрянощітехнологічна функціональністькомпозиції спеційм'ясні снекиактивне пакуванняspicesspice compositionstechnological functionalitymeat snacksactive packagingВикористання смакових композицій та прянощів у виробництві м’ясних снеківThe use of flavor compositions and spices in the production of meat snacksArticle