Калник, ОлегПаска, МаріяKalnyk, OlehPaska, Mariia2024-09-062024-09-062024-05-10Калник О. Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення / Олег Калник, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 144–146.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421Мета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today.ukресторанний бізнессистема 5Sекономічні тенденціїrestaurant business5S systemeconomic trendsУпровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогоденняImplementation of the 5S system in the restaurant business: challenges and realities of todayArticle