Повшик, С.Іжевська, О.Povshyk, S.Izhevska, O.2021-01-042021-01-042021-01-04Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 176-178.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.ukхарчові волокнарослинний білокшрот кунжутуПерспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГArticle