Прісс, ОлесяБулгаков, ПавлоPriss, OlesiaBulhakov, Pavlo2023-06-212023-06-212023-05-18Прісс О. Спаржа – сезонниий делікатес для ресторанів / Олеся Прісс, Павло Булгаков // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 319–321.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34114ukспаржасезонне менюздорове харчуванняasparagusseasonal menuhealthy foodСпаржа – сезонниий делікатес для ресторанівAsparagus is a seasonal delicacy for restaurantsArticle