Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-132021-02-132021-02-12Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / розроб. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28436Метою навчальної дисципліни «Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу» є: проведення економічного аналізу особливостей організації та виявлення основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного господарства.ukаналіз ринків готельно-ресторанного бізнесунавчальна програмаспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”магістркафедра готельно-ресторанного бізнесуАналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрOther