Мальчин, УлянаБоднар, РоманГрафська, ОриславаMalchyn, UlianaBodnar, RomanHrafska, Oryslava2024-07-042024-07-042024-05-30Мальчин У. Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства / Уляна Мальчин, Роман Боднар, Орислава Графська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 67–69.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36263Організація банкетів в підприємствах готельного господарства - це процес планування, координації і проведення різноманітних заходів та застільних обідів для гостей, які можуть бути корпоративними подіями, весіллями, ювілеями або іншими святковими випадками. The organization of banquets in hotel enterprises is the process of planning, coordinating and holding various events and dinners for guests, which can be corporate events, weddings, anniversaries or other festive occasions.ukурочистістьбенкеторганізаціяготельне господарствоcelebrationorganizationbanquethotel managementАналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарстваAnalysis of the procedure for organizing celebrations and banquets in hotel enterprisesArticle