Гузар, УлянаHuzar, UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-12-132019-12-132019-12-13Методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 18 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23707Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно-готельного господарстваukкафедра готельно-ресторанного бізнесуНавчальна практика «Вступ до фаху»спеціальність "Готельно-ресторанна справа"інформаційний обсяг навчальної дисципліниіндивідуальні завданняоформлення звіту з практикирекомендована літератураМетодичні рекомендації щодо проходження навчальної практики «Вступ до фаху» підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other