Найда ОстапПаска МаріяТесля ОльгаNaida OstapPaska MariiaTeslia Olha2025-09-302025-09-302024Найда О. Основні напрями розроблення низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 123.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/59941Мета - розробити технологію низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства. The goal is to develop a technology for low-calorie sauces for functional purposes in restaurant establishments.otherнизькокалорійні соусиіндустрія гостинностіпродукти бджільництвазаклади ресторанного господарстваlow-calorie sauceshospitality industrybeekeeping productsrestaurant establishmentsОсновні напрями розроблення низькокалорійних соусів функціонального призначення в закладах ресторанного господарстваMain directions of development of low-calorie sauces for functional purposes in restaurant establishmentsOther