Феленчак, ЮліяКучер, ПавлоКафедра туризмуFelenchak, YuliiaKucher, Pavlo2019-03-192019-03-192019-03-19Діловодство та діловий етикет : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 242 "Туризм" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / розроб. Феленчак Ю. Б., Кучер П. В. - Львів, 2018. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/19488Метою викладання навчальної дисципліни «Діловодство та діловий етикет» є вивчення теоретичних основ діловодства та ознайомлення студентів з особливостями документознавства та документування у туристичній діяльності. Адже, з погляду технології, процес управління організацією, підприємством, галуззю народного господарства тощо, являє собою процес отримання, обробки і передачі інформації. Окрім того, важливим аспектом вивчення дисципліни є освоєння найважливіших правил етикету.ukкафедра туризмуДіловодство та діловий етикет"Туризм"бакалавропис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьзалікові вимогишкала оцінюваннярекомендована літератураДіловодство та діловий етикет : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 242 "Туризм" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Plan or blueprint