Холод, АртемПасічний, ВасильKholod, ArtemPasichnyi, Vasyl2024-07-022024-07-022024Холод А. Розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композицій / Артем Холод, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 239–241.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36197Мета. Покращити якісні показники і розширення асортименту м’ясних продуктів з використанням в якості антиоксиданта зневодненої композиції гірчиці та журавлини. Goal. Improve the quality indicators and expand the range of meat products using the dehydrated composition of mustard and cranberry as an antioxidant.ukгірчицяжуравлинаокисленняантиоксидантиmustardcranberryoxidationantioxidantsРозширення асортименту м’ясних продуктів з використанням рослинних композиційExpansion of the range of meat products using plant compositionsArticle