Повшик, С.Іжевська, О.Povshyk, S.Izhevska, O.2021-02-182021-02-182021-02-18Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 176-178.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28654Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.ukхарчові волокнарослинний білокшрот кунжутуПерспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарстваArticle