Хаб`юк НаталіяПаламарек КарінаKhab`iuk NataliiaPalamarek Karina2025-01-172025-01-172024-10-24Хаб`юк Н. Технологія борошняних кондитерських виробів з мигдального тіста / Наталія Хаб`юк, Каріна Паламарек // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 241–244.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37647otherборошняні кондитерські вироби з мигдального тістасублімований порошок чорної смородиниеритролflour confectionery products made from almond doughfreeze-dried black currant powdererythrolТехнологія борошняних кондитерських виробів з мигдального тістаTechnology of flour confectionery products from almond dough