Гуль, ЯнаГузар, УлянаHul, YanaUliana, Huzar2022-12-232022-12-232022-10-06Гуль Я. Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни / Яна Гуль, Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 20-22.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33246Сучасний ресторанний бізнес переживає справжні випробову- вання та дивує своєю стійкістю та згуртованістю. Повномасштабна війна зробила ситуацію на ринку індустрії гостинності надзвичайно складною, вона трансформувалася у неспроможність рестораторів займатися стратегічним плануванням розвитку свого закладу на дов- гострокову перспективу, а лише на короткий термін.The modern restaurant business is going through real trials. and surprises with its stability and cohesion. Full-scale The war made the market situation of the hospitality industry extraordinary complex, it transformed into the failure of restaurateurs engage in strategic planning of the development of your institution for the long-term immediate perspective, but only for a short timeukаналізресторанний бізнесвійнаперемогаanalysisrestaurant businesswarvictoryАналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війниAnalysis of the restaurant business market in Ukraine during the warArticle