Боратинський, ОлегBoratynskyi, OlehКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-282020-02-282020-02-28Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2020. - 3 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24694ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"4 курсекзаменаційні вимогиПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Other