Гузар, У. Є.Паска, М. З.Huzar, U. Ye.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-182021-01-182021-01-18Навчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 8 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.ukнавчальна практика «Вступ до фаху»навчальна програмаcпеціальність 241 Готельно-ресторанна справакафедра готельно-ресторанного бізнесуНавчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаOther