Найда, ОстапПаска, МаріяТесля, ОльгаNaida, OstapPaska, MariiaTeslia, Olha2024-07-032024-07-032024-05-30Найда О. Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 198–199.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36218ukсоусиресторантехнологіяжуравлинапилокsaucesrestauranttechnologycranberrypollenЖуравлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукціїCranberry and bee pollen - use in the menu of restaurants in the creation of functional culinary productsArticle