Давидова ОксанаБілобров ІгорDavydova OksanaBilobrov Ihor2025-01-212025-01-212024-10-24Давидова О. Інновації в готельно-ресторанному бізнесі як інструмент адаптації до ринкових змін / Оксана Давидова, Ігор Білобров // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 33–35.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37764otherготельно-ресторанний бізнесінноваціїспоживачіпослугипродукціяуправлінняhotel and restaurant businessinnovationconsumersservicesproductsmanagementІнновації в готельно-ресторанному бізнесі як інструмент адаптації до ринкових змінInnovations in the hotel and restaurant business as a tool for adapting to market changes