Стасюк В.Іжевська ОрисяStasiuk V.Izhevska Orysia2025-01-142025-01-142024Стасюк В. Ю. Десертні страви функціональної дії в аспекті харчування, як компонента фінансового розвитку підприємств індустрії туризму та гостинності / Стасюк В. Ю., Іжевська О. П. // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: зб. тез доп. II Міжнар. наук.-практ. конф. (26–27 лист.). – Харків, 2024. – Ч. 2. – С. 126–128.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37533otherіндустрія туризму та гостинностідесертні стравифінансовий розвитокпідприємствоtourism and hospitality industrydessert dishesfinancial developmententerpriseДесертні страви функціональної дії в аспекті харчування, як компонента фінансового розвитку підприємств індустрії туризму та гостинностіDessert dishes of functional action in the aspect of nutrition as a component of financial development of enterprises in the tourism and hospitality industry