Шубіна, ЄвгеніяПасічний, ВасильShubina, YevheniiaPasichnyi, Vasyl2022-12-282022-12-282022-10-06Шубіна Є. Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 209-210.http://localhost:8080/handle/34606048/33314ukнапівфабрикатизамороженняпротеїн із насіння конопельпротеїнрослинний білокsemi-finished productsfrozenprotein from hemp seedsvegetable proteinproteinДослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатахStudy of changes in moisture content in frozen semi-finished productsArticle