Петришин, НаталіяПаска, МаріяPetryshyn, NataliiaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2022-11-022022-11-022022Крафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. Петришин Н. З., Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 86 с.http://localhost:8080/handle/34606048/33135Метою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу.ukкрафтові технологіїконспект лекціймагістргалузь знань - 24 "Сфера обслуговування"спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"кафедра готельно-ресторанної бізнесуКрафтові технології : конспект лекцій для здобувачів галузі знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа", освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа", другого (магістерського) рівня вищої освітиOther