Кузьмич, ВікторіяСідельник, АнастасіяРадзімовська, ОльгаKuzmych, ViktoriiaSidelnyk, AnastasiiaRadzimovska, Olha2023-06-262023-06-262023-05-18Кузьмич В. Перспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесі / Вікторія Кузьмич, Анастасія Сідельник, Ольга Радзімовська // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 125–127.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34183Мета роботи: дослідити перспективи розвитку інновацій у рестораннму бізнесі. The purpose of the work: to investigate the prospects for the development of innovations in the restaurant business.ukресторанінноваціїперспективиrestaurantinnovationsprospectsПерспективи розвитку інновацій у рестораному бізнесіProspects for the development of innovations in restaurant businessArticle