Максимець, ОлександраПокальчук, ЮліяMaksymets, OleksandraPokalchuk, Yuliia2022-12-282022-12-282022-10-06Максимець О. Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини / Олександра Максимець, Юлія Покальчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 181-183.http://localhost:8080/handle/34606048/33303Мета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough.ukпісочне тісточебрецьм’ятаасортиментпечивоshortbreadthymemintassortmentcookiesРозширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировиниExpanding the range of pastry products from shortbread by using non-traditional raw materialsArticle