Никига ОксанаNykyha OksanaКафедра туризму2025-04-292025-04-292024/ розроб. Никига О. В. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38964Метою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.otherгастрономічний туризмробоча програмабакалавргалузь знань : 24 «Сфера обслуговування»спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра туризмуГастрономічний туризм : робоча програма вибіркової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»Other