Малюта, ЛюдмилаГалицька, ІринаЯремко, ДіанаMaliuta, LiudmylaHalytska, IrynaYaremko, Diana2023-11-132023-11-132023-10-12Малюта Л. Розвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесі / Людмила Малюта, Ірина Галицька, Діана Яремко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 334–336.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34827Метою дослідження є подальший розвиток барної культури в українському ресторанному бізнесі. The purpose of the study is the further development of bar culture in Ukrainian restaurant business.ukресторанний бізнесбарна культураінноваційні послугироботизований барменфлейрінгмолекулярна міксологіягостьовий барменrestaurant businessbar culturemolecular mixologyinnovative servicesflairingguest bartenderrobotic bartenderРозвиток сучасної барної культури в українському ресторанному бізнесіDevelopment of modern bar culture in the Ukrainian restaurant businessArticle