Шавель, ХристинаShavel, KhrystynaКафедра біохімії та гігієни2020-05-262020-05-262020-05-26Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25870ukкафедра біохімії та гігієниСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівлабораторна роботахарчуванняГігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Other