Німець, АндрійПаска, МаріяПетришин, НаталіяNimets, AndriiPaska, MariiaPetryshyn, Nataliia2024-07-032024-07-032024-05-30Німець А. «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 145–147.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36237Мета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal".ukавтентична кухняпопуляризаціятехнологія«вуглянча»authentic cuisinetechnologypopularization"coal"«Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація"Uglyancha" - an authentic dish in the "Boykivska gostyna" restaurant: introduction and popularizationArticle