Чирка В’ячеславПаска МаріяТесля ОльгаChyrka ViacheslavPaska MariiaTeslia Olha2025-10-162025-10-162025Чирка В. Розробка рецептур та дослідження сенсорних показників м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походження / Чирка В’ячеслав, Паска Марія, Тесля Ольга // Економіка та суспільство. – 2025. – Вип. 78. – С. 1–7. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2025-78-49https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/60061Метою роботи було розроблення рецептур та оцінка органолептичних характеристик мітболів із додаванням рослинних компонентів. The aim of the work was to develop recipes and evaluate the organoleptic characteristics of meatballs with the addition of plant components.otherтехнологіярецептуримітболиорганолептична оцінкарозмаринореганобазилікtechnologyrecipesmeatballsorganoleptic evaluationrosemaryoreganobasilРозробка рецептур та дослідження сенсорних показників м’ясних напівфабрикатів із додаванням антиоксидантів природного походженняFormulation development and sensory evaluation of meat semi-products enriched with natural antioxidantsOther