Закарян, АлінаШаран, ЛарисаZakarian, AlinaSharan, Larysa2022-12-232022-12-232022-10-06Закарян А. Тенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовище / Аліна Закарян, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 36-38.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33252ukхарчові відходиіндустрія гостинностіресторанипродовольча безпекаготеліпродовольчі втратиfood wastehospitality industryrestaurantshotelsfood lossesfood securityТенденції зменшення шкідливого впливу діяльності підприємств сфери гостинності на навколишнє середовищеTrends in reducing the harmful impact of the activities of hospitality enterprises on the environmentArticle