Гузар, УлянаГолод, АндрійПаска, МаріяІжевська, ОрисяКоркуна, ОриславаРадзімовська, ОльгаКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-05-182020-05-182020-05-18Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання / розроб. Гузар У. Є., Голод А. П., Паска М. З., Іжевська О. П., Коркуна О. І,, Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 17 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25758Метою навчальної практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості студентів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуспеціальність "Готельно-ресторанна справа"програма практикирекомендована літератураНаскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчанняPlan or blueprint