Графська ОриславаHrafska OryslavaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-262025-02-262024Графська О. І. ОК 2 Основи підприємницької діяльності : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / Графська О. І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38485Мета курсу -вивчення закономірностей і особливостей створення, функціонування та розвитку підприємництва в Україні.otherснови підприємницької діяльностісилабусбакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 2 Основи підприємницької діяльності : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other