Іжевська ОрисяЯжик ОлегКарпюк АлінаIzhevska OrysiaYazhyk OlehKarpiuk Alina2025-01-202025-01-202024-10-24Іжевська О. Дослідження темперувальних властивостей шоколаду при виготовленні декору / Орися Іжевська, Олег Яжик, Аліна Карпюк // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 187–190.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37695otherшоколадтемперуваннядекоруванняchocolatetemperingdecorationДослідження темперувальних властивостей шоколаду при виготовленні декоруStudy of tempering properties of chocolate in the manufacture of decor