Данилишин, ЯринаГузар, УлянаDanylyshyn, YarynaHuzar, Ulyana2022-10-132022-10-132022-05-19Данилишин Я. Особливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесі / Ярина Данилишин, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів, 2022. - С. 257-260.http://localhost:8080/handle/34606048/33010Тема ефективного тайм-менеджменту актуальна і в наш час. Цей інструмент успішно впроваджується у всіх сферах бізнесу та забезпечує ефективний розподіл робочого часу. Тайм-менеджмент продуктивно впливає на досягнення бізнес-цілей і завдань, потенційний прибуток і продуктивність працівників ресторану. The topic of effective time management is relevant today. This tool is successfully implemented in all areas of business and provides efficient distribution of working time. Time management has a productive effect on the achievement of business goals and objectives, potential profits and productivity of restaurant employees.ukтайм-менеджментресторанхронометражфотографія робочого часуtime managementrestauranttimingphotography of working hourОсобливості тайм-менеджменту у ресторанному бізнесіFeatures of time management in the restaurant businessArticle