Процайло, НазарТесля, ОльгаProtsailo, NazarTeslia, Olha2024-07-022024-07-022024-05-30Процайло Н. Аспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарства / Назар Процайло, Ольга Тесля // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 217–219.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36210ukсучасні технологіїстрави з м’ясаякістьресторанmodern technologiesmeat dishesqualityrestaurantАспекти сучасних технологій страв з м'яса в закладах ресторанного господарстваAspects of modern technologies of meat dishes in restaurantsArticle