Куцмида, АнастасіяРадзімовська, ОльгаПаска, МаріяKutsmyda, AnastasiiaRadzimovska, OlhaPaska, Mariia2021-04-162021-04-162021-04-16Куцмида А. Конкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку Львова / Анастасія Куцмида, Ольга Радзімовська, Марія Паска // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів (15-16 квітня 2021 р.). - Київ : НУХТ, 2021. - Ч.3. - С. 250.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29570На сьогоднішній день ресторанний бізнес є перспективним напрямом для довгострокових інвестицій, які можуть окупитися за 2-3 роки, при рівні рентабельності 15-30%. Незважаючи на це, він є одним з найбільш ризикових, оскільки між закладами склалася сильна конкуренція в розрізі безлічі характеристик.ukресторанний бізнесресторан «Фраєрка»конкурентоспроможність ресторануКонкурентоспроможність ресторану «Фраєрка» на сучасному ринку ЛьвоваArticle