Німець АндрійПаска МаріяПетришин НаталіяNimets AndriiPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-09-302025-09-302024Німець А. Розроблення нових технологій автентичних страв у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина» / Андрій Німець, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – Вип. 28. – т. 4. – С. 124–125.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/59932Мета - відновити, розробити й упровадити нові технології приготування автентичних страв у ресторані «Бойківська гостина». The goal is to restore, develop and implement new technologies for preparing authentic dishes at the Boykivska Gostyna restaurant.otherавтентична кухнятехнологіяпопуляризаціяauthentic cuisinetechnologypopularizationРозроблення нових технологій автентичних страв у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»Development of new technologies for authentic dishes in the restaurant establishment "Boykivska Gostyna"Other