Борецький ЮрійBoretskyi YuriiКафедра біохімії та гігієни2025-02-042025-02-042024Борецький Ю. Р. ОК 29 Харчова хімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – обов’язковий, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освіти – бакалавр / Борецький Ю. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38109Метою дисципліни є формування у студентів розуміння тісного і логічного зв'язку законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні, приготуванні і споживанні харчових продуктів.otherхарчова хіміясилабусбакалавргалузь знань: 24 «Сфера обслуговування»спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра біохімії та гігієниОК 29 Харчова хімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – обов’язковий, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освіти – бакалаврOther