Horbonos, F.Pavlenchyk, NataliiaPavlenchyk, AnatoliiSkrynkovskyy, R.Горбонос, Ф.Павленчик, НаталіяПавленчик, АнатолійСкринковський, Р.2019-10-152019-10-152018Study of cooperation in agribusiness as a socio-economic phenomenon / Horbonos F., Pavlenchyk N., Рavlenchyk A., Skrynkovskyy R. // Технологічний аудит і резерви виробництва. - 2018. - № 1/5(39). - С. 14-21.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22452Проведено аналіз наукових методологічних підходів до розуміння сутності кооперації. Подається новий концептуальний підхід до розуміння кооперації, який визначає, що за змістом – кооперація є економічним явищем, а за організаційною формою – кооператив. Обґрунтовано формування і функціонування кооперативу на основі прояву внутрішніх і зовнішніх відносини, носіями і регуляторами яких є кооперативні принципи.enагробізнескооперація в агробізнесівиробничі відносиникооперативні принципивнутрішні відносинизовнішні відносиниStudy of cooperation in agribusiness as a socio-economic phenomenonArticle