Прокопів, Т. М.Гащишин, В. Р.Борецький, Ю. Р.Трач, В. М.Prokopiv, T. M.Hashchyshyn, V. R.Boretskyi, Yu. R.Кафедра біохімії та гігієни2019-07-172019-07-172019-07-17Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа" / розроб. Прокопів Т. М., Гащишин В. Р., Борецький Ю. Р., Трач В. М. - Львів, 2018. - 12 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21882ukкафедра біохімії та гігієниробоча програмамікробіологіяопис навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми лабораторних робітсамостійна роботарекомендована літератураспеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаМікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"Other