Найда, ОстапТесля, ОльгаПаска, МаріяNaida, OstapTeslia, OlhaPaska, Mariia2023-11-152023-11-152023-10-12Найда О. Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 198–199.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34874ukнизькокалорійні соусилокальна сировинаlow-calorie sauceslocal raw materialsВикористання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусівThe use of local ingredients in the technology of low-calorie saucesArticle