Коркуна, ОриславаДемічковський, АндрійЦільник, ОлегБордун, ОлесяПіхур, ОльгаKorkuna, OryslavaDemichkovskyi, AndriiTsilnyk, OlehBordun, OlesiaPikhur, OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-09-122019-09-122019Товарознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / О. Коркуна, А. Демічковський, О. Цільник, О. Бордун, О. Піхур. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2019. – 200 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22143Навчально-методичний посібник «Товарознавство» висвітлює теоретичні та практичні питання з вивчення товарів та їх властивостей. Також у навчально-методичному посібнику розкривається класифікація, призначення, основні характеристики, маркірування, умови транспортування та зберігання основних видів товарів. Розглянуто та визначено вимоги до якості товарів, процеси ідентифікації товарів для виявлення або попередження фальсифікації, також оцінено нові можливості упаковки товарів. Наведено приклади класифікації дефектів товарів певних груп. Також в навчально-методичному посібнику «Товарознавство» студентам запропонованні питання для самоконтролю, та подані теми ддя написання рефератів. Даний навчально-методичний посібник дасть змогу студентам успішно розрізняти товари різних груп, характеризувати їх за властивостями та видами, а також студен зможе опанувати основні стандарти якості які є затверджені ДСТУ, та успішно підготуватися до складання іспиту з курсу «Товарознавство».ukтоварознавствотоварознавча характеристикаТоварознавствоструктура навчальної програмитеми рефератівконтрольні питанняекзаменаційні вимогирозподіл балівшкала оцінюванняконспекти лекційТоварознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчанняBook