Петришин, НаталіяПаска, МаріяPetryshyn, NataliiaPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2022-10-282022-10-282022Петришин Н. Крафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Петришин Наталія Зеновіївна, Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - 7 с.http://localhost:8080/handle/34606048/33124Метою викладання навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного та рослинного походження, оволодіння професійними знаннями, навичками та вміннями щодо кулінарної обробки основної та додаткової сировини, обґрунтування параметрів та апаратурного оформлення технологічних процесів виробництва крафтової продукції в умовах ресторанного бізнесу.ukкрафтові технологіїсилабусгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»магістркафедра готельно-ресторанної бізнесуКрафтові технології : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаOther