Чирка, В’ячеславПаска, МаріяChirka, VyacheslavPaska, Maria2024-01-162024-01-162023Чирка В. Обґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства / В’ячеслав Чирка, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. / за заг. ред. Євгена Приступи. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – Вип. 27 т. 4. – С. 161–162.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35211Мета – обґрунтувати використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарства. The goal is to substantiate the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurants.ukперші стравиборщпряноароматичні компонентиіндустрія гостинностілокальний виробникfirst coursesborschtspicy and aromatic componentshospitality industrylocal producerОбґрунтування використання пряно-ароматичної сировини для перших страв у закладах ресторанного господарстваJustification of the use of spicy and aromatic raw materials for first courses in restaurantsArticle