Гілецький ІванПаска МаріяHiletskyi IvanPaska Mariia2025-07-162025-07-162025Гілецький І. Удосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація» / Іван Гілецький, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 293–295.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39379Мета роботи Визначити особливості проектування харчового підприємства, що спеціалізується на переробці хрону для виробництва дезінфікуючих засобів, з урахуванням технологічних, санітарно-гігієнічних та екологічних вимог. Objective To determine the design features of a food processing enterprise specialising in the processing of horseradish for the production of disinfectants, taking into account technological, sanitary and environmental requirements.otherхрінтехнологіярозчиниhorseradishtechnologysolutionsУдосконалення технологічних рішень переробки хрону звичайного на прикладі харчового підприємства «Арморація»Improvement of technological solutions for horseradish processing on the example of the food enterprise ‘Armoriya’Other