Голод, А.Holod, A.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 2 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28907ukоснови наукових дослідженьінформаційна культура студентасамостійна роботаспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”спеціальність 073 - «Менеджмент»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа»Other