Іжевська, О. П.Паска, М. З.Гузар, У. Є.Графська, О. І.Радзімовська, О. В.Маслійчук, О. Б.Izhevska, O. P.Paska, M. Z.Huzar, U. Ye.Hrafska, O. I.Radzimovska, O. V.Masliichuk, O. BКафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-262021-02-262021-02-26Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З., Гузар У. Є., Графська О. І., Радзімовська О. В., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28911Мета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.ukвиробнича практикапрограма практикспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”галузь знань 24 «Сфера обслуговування»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other