Гузар, У. Є.Huzar, U. Ye.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-03-032021-03-032021-03-03Гузар У. Є. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курс / Гузар Уляна Євгенівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29007Мета виробничої практики: поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного господарства різних форм власності; вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства різних категорій.ukвиробнича практикасилабусспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"бакалавр3 курскафедра готельно-ресторанного бізнесуВиробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курсOther