Баль-Прилипко, Л.Швець, О.Паска, М.Bal-Prylypko, L.Shvets, O.Paska, M.2021-02-182021-02-182021-02-18Баль-Прилипко Л. Вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19 / Л. Баль-Прилипко, О. Швець, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського. 2020. - С. 16-18.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28623Метою нашої роботи було встановити вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19.ukCOVID-19карвакролкверцетинрекомендаціїВплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, зокрема COVID-19Article