Білодід, АндріанаСабат, СтаніславІжевська, ОрисяBilodid, AndrianaSabat, StanislavIzhevska, Orysia2022-12-272022-12-272022-10-06Білодід А. Кіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменів / Андріана Білодід, Станіслав Сабат, Орися Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 141-143.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33286Метою роботи було дослідити вплив борошноподібної кіноа на властивості булочних виробів.The aim of the work was to investigate the effect of floury quinoa on the properties of bakery products.ukхарчові волокнаглікемічний індекспектинdietary fibersglycemic indexpectinКіноа – цінна крупа в харчуванні спортсменівQuinoa is a valuable grain in the diet of athletesArticle