Паска, МаріяРадзімовська, ОльгаPaska, MariiaRadzimovska, OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-09-122025-09-122020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 72 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/40508ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуКейтерингспеціальність "Готельно-ресторанна справа"самостійна роботаКейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other